Teamviewer

Professionele remote support.  Teamviewer 15

Snelle response door toegang tot externe computers of mobiele apparaten

Bij  kleine problemen is het niet altijd nodig dat er iemand op locatie langskomt of, dat u het systeem onder de arm mee moet nemen naar A.Decompress. Het is van belang dat u zo snel mogelijk door kunt met uw werkzaamheden.

Voor computerproblemen kunnen wij u ook telefonisch helpen met remote support software. U download de professionele software van Teamviewer op uw computer.  Via het programma Teamviewer loggen wij in op uw computer of netwerk en kunnen uw problemen door middel van remote support samen met u oplossen.

Mocht dit uiteindelijk niet de oplossing bieden dan kunnen wij met u een afspraak maken om zo spoedig mogelijk uw probleem op te lossen.

Neem contact op met  +31 (78) 617 92 22 voor onze aantrekkelijke tarieven.

Professionele support geven aan klanten staat voor A.Decompress centraal. Wij maken daarbij gebruik van Teamviewer, een bedrijf dat internationaal de standaard is voor veilige en gebruikersvriendelijke remote controle software.

Beveiliging remote support:

A.Decompress maakt gebruikt van het programma Teamviewer om middels een ‘hulp op afstand sessie’ mee te kijken op uw scherm of om tijdelijk de controle over te nemen van uw pc. Het programma Teamviewer bevat de volgende kenmerken in verband met veiligheid::

Versleuteling:
Teamviewer werkt met volledige versleuteling op basis van een RSA Public-/Private Key Exchange en AES (256 Bit) Session Encoding. Deze techniek wordt ook bij https/ SSL gebruikt en geldt naar de huidige stand van de techniek als volkomen veilig. Omdat de Private Key de computer van de klant nooit verlaat, wordt door deze methode technisch gewaarborgd dat tussengeschakelde computers in het internet de gegevensstroom niet kunnen ontcijferen, en dat geldt derhalve ook voor de Teamviewer Routingsserver.

Toegangsbeveiliging
Naast de automatisch gegenereerde Partner-ID maakt Teamviewer een dynamisch sessiewachtwoord aan, dat in de standaardinstelling bij iedere start wordt gewijzigd en op die manier extra beveiliging tegen onrechtmatige toegang tot het systeem biedt.

Belangrijke extra functies zoals de bestandsoverdracht moeten nog een keer handmatig door de gebruiker bevestigd worden. Bovendien is het in het algemeen niet mogelijk om een computer onbemerkt te controleren, omdat de gebruiker aan de remote computer op grond van de gegevensbeveiliging over de toegang geïnformeerd moet zijn.

A.Decompress     08-07-2022  © copyright protected  | Privacy verklaring en Algemene voorwaarden  
KvK 23090315   Informatie verzameling Persoonsgegevens 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn